Провеждане на събития

Много доказани фирми и големи корпорации се довериха на екипа на Radina’s Way за организацията и посрещането на персонал, партньори и приятели за семинари, тренинги, обучения и конференции.

Коктейл или кафе пауза

Бизнес срещи

Лоби барът и ресторантът на хотел Радинас Уей са напълно готови да ви посрещнат и да подсигурят всички ваши нужди за събития от всякакъв тип.

БИЗНЕС МЕРОПРИЯТИЯ

Конферентни зали

Хотел Radina’s Way в Боровец предлага условия за бизнес срещи в близост до град София (60 км) и е отличен избор за международни и национални прояви. Хотелът разполага с две конферентни зали. Помещенията са с естествена светлина. Разполагат и с щори за затъмнение при необходимост.

Техническото оборудване включва:

БИЗНЕС МЕРОПРИЯТИЯ

Библиотека

Решена в цветовете на земята, светла и функционална, библиотеката Ви предлага удобство и лукс. Мебелите от масивно дърво я правят напълно подходяща както за официална вечеря и личен празник, така и за работна презентация пред избрани гости. В студените зимни вечери може да изберете книга от библиотеката, в компанията на любимите хора, с чаша вино и ябълки.

Залата е оборудвана с:

Перфектното място за почивка, релакс сред природата, отбелязване на празник или просто ски и спа уикенд – хотел Радинас Уей, Боровец!

Гарантирано

Най-ниски цени за резервации през сайта