Уелнес център

Релакс зона

Един от доказаните начини да преборим стреса, това е спортът. Преход в планината, слалом по снежните писти, интензивна тренировка във фитнеса на хотела, плуване в басейна – нищо няма да ви липсва в хотел Radina’s Way. Можете, разбира се, да съчетаете физическата активност с няколко сесиии в сауната и парната баня и да се отдадете на блаженство с някоя от професионалните масажни терапии на мануалните ни терапевти. Добре дошли в нашата релакс зона!

Нашите препоръки

Препоръчваме Ви да резервирате процедурата, която желаете, по-рано.

Подготовка и облекло за релакс терапии

По време на процедурите нашите терапевти ще Ви завиват във всеки един момент, в който това е необходимо. Ако планирате да имате процедура на лицето, бихме посъветвали господата да пристигнат за процедурата с избръснато лице.

Консултации

Можете да се консултирате с професионалист в релакс терапиите, за да изберете най-подходящите процедури за Вас и Вашето здравословно състояние.

Релакс етикети

Както веднага ще разберете, релакс комплексът на Radina’s Way е едно специално и спокойно място. Молим всички наши гости да уважават това, като не пушат, изключват мобилните си телефони и пазят тишина. Консумацията на алкохол не е позволена по никакъв начин преди всяка една релакс процедура.

Ценности

Препоръчваме Ви да не носите със себе си бижута или други ценности и аксесоари по време на процедурите. Radina’s Way не носи отговорност за изгубени вещи на територията на релакс зоната.

Пристигане

Препоръчваме Ви да пристигнете поне 10 минути преди началото на Вашата процедура, за да можете да се отпуснете и да си дадете време за да свикнете с атмосферата. Ако закъснеете, Вашата процедура може да бъде по-кратка.

Политика за канселации

В случай че канселирате записания си час по-малко от три часа преди процедурата или не се явите в уговорения час, хотелът има право да Ви таксува 50% от резервираната услуга.

Басейн и джакузи

Дълъг ден, прекаран на ски пистите? Какво по-добро от отопляем басейн…

Закритият отопляем басейн с остъклен покрив на Radina’s way е целодневно на Ваше разположение.

Фитнес

Във фитнес центъра на хотела имате възможност да спортувате в луксозна обстановка, която разполага с всичко необходимо за Вашата тренировка: кардио уреди и силови машини, свободни тежести, топки за пилатес, пространство за йога и други.

Гарантирано

Най-ниски цени за резервации през сайта