Удобства § услуги

Безплатен паркинг
с 30 паркоместа

Безплатна
интернет връзка

Централна
климатизация

Денонощна
рецепция

Детски кът

Уютният детски кът прави хотел Radina’s Way най-подходящото място за Вашата семейна почивка. Създадохме го с грижа за най-малките ни гости. Изпълнен с дневна светлина и съобразен изцяло с нуждите на децата. Поканихме опитни аниматори, които осигуряват спокойствие и сигурност на малчуганите, но не са забравили да мечтaят и да се веселят заедно с тях. Според Вашите предпочитания хотелът предлага почасова или целодневна грижа.

Oпитни аниматори

Почасова или целодневна грижа

Ски гардероб

Всички гости на хотел Радинас Уей, Боровец ползват преференциални цени за наемане на ски оборудване от наш партньор.
 За да се възползвате от преференциалните цени, моля, вземете Вашия ваучер от рецепция.

Транспорт

Хотел Радинас Уей, Боровец предлага на всички гости безплатен транспорт до центъра на курорта и до лифт Ястребец през активния зимен сезон.

Трансферът до лифта отнема от 5 до 7 минути.

Спирката за връщане е от страната на хотел Самоков, до паркинга.

Провеждане на събития

Много доказани фирми и големи корпорации се довериха на екипа на Radina’s Way за организацията и посрещането на персонал, партньори и приятели за семинари, тренинги, обучения и конференции.

Коктейл или кафе пауза

Бизнес срещи

Лоби барът и ресторантът на хотел Радинас Уей са напълно готови да ви посрещнат и да подсигурят всички ваши нужди за събития от всякакъв тип.

БИЗНЕС МЕРОПРИЯТИЯ

Конферентни зали

Хотел Radina’s Way в Боровец предлага условия за бизнес срещи в близост до град София (60 км) и е отличен избор за международни и национални прояви. Хотелът разполага с две конферентни зали. Помещенията са с естествена светлина. Разполагат и с щори за затъмнение при необходимост.

Техническото оборудване включва:

БИЗНЕС МЕРОПРИЯТИЯ

Библиотека

Решена в цветовете на земята, светла и функционална, библиотеката Ви предлага удобство и лукс. Мебелите от масивно дърво я правят напълно подходяща както за официална вечеря и личен празник, така и за работна презентация пред избрани гости. В студените зимни вечери може да изберете книга от библиотеката, в компанията на любимите хора, с чаша вино и ябълки.

Залата е оборудвана с:

Перфектното място за почивка, релакс сред природата, отбелязване на празник или просто ски и спа уикенд – хотел Радинас Уей, Боровец!

Гарантирано

Най-ниски цени за резервации през сайта